„JÓFALAT a SUTUS VENDÉGLŐBEN”
6000 Kecskemét, Dózsa György út 13.
Telefon: 76 / 324-432
Sutus Endre
főszakács
és tulajdonos
JÓFALAT A „SUTUS VENDÉGLŐBEN”
Telefon:76/324-432
Soproni lakodalmas leves1 000 Ft
(jércéből készült zöldséges húsleves a májából gombócokkal)
Vargányagombás krémleves kéksajtos aprógaluskákkal950 Ft
Hideg szederleves900 Ft
Csordagulyás (marhalábszárból, füstölt csülökből)1 000 Ft
Marhapofa-marhalábszár pörkölt házi szélesmetélttel2 700 Ft
Füstölt mozzarella alatt sült érlelt sonkás csirkecombfilé erdei gombás rizzsel, mangós friss salátával2 300 Ft
Fűszeres csirkefalatok kukoricapelyhes bundában sütve sajtos burgonyapürével, mangós friss salátával2 300 Ft
Betyár pulykamell tekercs erdei gombás rizzsel2 300 Ft
(baconbe tekert gomolya sajttal, kolbásszal, tojással töltött pulykamell)
Túrósbundában sült csirkemáj sajtos burgonyapürével2 100 Ft
Nyárson sült szűzpecsenye négy sajtmártással, burgonyafánkkal2 500 Ft
Csípős-mustáros sertéskaraj rántva erdei gombás rizzsel2 300 Ft
Fokhagymás tarjasteak házi csípős lecsóval, burgonyafánkkal2 500 Ft
Bőrös pecsenye ropogósra sütve sajtos burgonyapürével, mangós friss salátával2 500 Ft
Grillezett bőrös fogasfilé négy sajtmártással, burgonyafánkkal2 900 Ft
Rántott pontypatkó erdei gombás rizzsel tartármártással2 500 Ft
2 személyes bőségtál9 000 Ft
(kukoricapelyhes bundában sült csirkefalatok, betyár pulykamell tekercs, túrósbundában sült csirkemáj, bőrös pecsenye ropogósra sütve, rántott pontypatkó, sajtos burgonyapüré, erdei gombás rizs, tartármártás)
Házi somlói galuska800 Ft
Kapros-túrós lepény700 Ft
Diókrémes palacsinta rumos csoki öntettel400 Ft/db